Primarii prezenți la întâlnirea cu ministrul Veștea au primit lămuriri și date suplimentare care să-i ajute în accesarea unor fonduri prin Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, un prieten al liberalilor brăileni, s-a aflat în vizită în județul Brăila și s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL Brăila.

Domnul ministru a prezentat liberalilor brăileni câteva informații generale legate de proiectele derulate prin acest minister și oportunitățile de obținere a unor finanțări care ar putea rezolva măcar o parte dintre problemele comunităților. Primarii prezenți la întâlnire au pus întrebări legate de aceste finanțări, au primit lămuriri și date suplimentare care să-i ajute în accesarea unor fonduri prin Ministerul Dezvoltării.

“Județul Brăila a primit fonduri importante pentru proiecte finanțate de acest minister, dacă ar fi să amintesc numai cele din ultima perioadă, pentru construirea unor săli de sport în câteva localități, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelei de gaze naturale. Nu în ultimul rând, l-am rugat pe domnul ministru să acorde atenție proiectului bazinului de înot olimpic, pentru care se realizează în prezent o nouă evaluare, astfel încât să se stabilească exact ce mai este de făcut, care este valoarea actualizată a lucrărilor necesare și să se poată demara o nouă licitație” a spus președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version