Prima victorie pentru Viitorul Șuțești în Liga a 3-a

Sâmbătă după amiază, de la ora 17.00, pe stadionul din Șuțești, Viitorul Șuțești și ACS Hamangia Baia s-au întâlnit într-un meci contând pentru etapa a 4-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, un derby al nou promovatelor. Echipa din Șuțești s-a impus cu 2-0 (0-0) și a urcat două locuri în clasament.

Meciul a fost per ansamblu unul echilibrat, iar victoria gazdelor a fost tranșată pe final de meci. Irimia a interceptat o minge și a fost faultat în apropierea colțului careului de 16 metri. Lovitura liberă a fost executată de Filippo Lorenzo Tarozzi, pe colțul scurt, aproape de vinclu, și l-a învins pe portarul celor de la Hamangia Baia. Câteva minute mai târziu, Ionuț Huțu a marcat pentru 2-0, după o acțiune personală.

Viitorul Șuțești; G. Tudor – M. Drăguț, Căldăruș, V. Ioniță, Tarozzi – G. Chihaia, Cr. Irimia – V. Onciu, S. Robu, D. Tiutiu – L. Ghelase. Au mai intrat I. Huțu în locul lui Ghelase, Colniceanu în locul lui Silviu Robu și Ad. Postolea în locul lui V. Onciu.

Etapa viitoare, vineri, 22 septembrie, de la ora 17.00, Viitorul Șuțești va juca în deplasare la CSM Râmnicu Sărat, echipă care nu se regăsește în actualul sezon și după patru etape nu a acumulat niciun punct.

După 4 etape Viitorul Șuțești este pe locul 8, cu 3 puncte și golaveraj 3-12.

Exit mobile version