Prima candidatură anunțată pentru alegerile parlamentare

Alegerile locale au trecut, dar anul electoral nu s-a terminat după data de 9 iunie. În septembrie vor fi alegerile prezidențiale, la peste 6 luni vor fi alegerile parlamentare.

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a declarat astăzi că nu este de acord cu varianta unor liste comune cu PSD la alegerile parlamentare care vor avea loc spre sfârșitul anului. El a afirmat că în opinia sa, unul dintre motivele pentru care PNL a obținut rezultate slabe pe municipiul Brăila a fost acela că o parte dintre alegători „au asociat PNL cu PSD”.

Referindu-se la alegerile parlamentare, Alexandru Popa a anunțat că „are deja o listă schițată”.

„În seara alegerilor eram foarte supărat, dar când am văzut că din 20 de primari m-au sunat 20 să mă susțină, mi-am dat seama că locul meu este la parlamentare. Cu siguranță eu voi fi pe locul 1 la Camera Deputaților.

Vă spun în exclusivitate, o să mă supun pe mine la vot și eu o să ies primul la parlamentare, ca să nu mai stea nimeni cu grijă. Locul 2 la Camera Deputaților și locul 1 la Senat le mai discutăm”, a spus Popa.

Acesta a completat că este primul președinte al PNL Brăila care va supraviețui după aceste alegeri și își dorește încă un mandat în fruntea organizației, astfel că cei care îl vedeau cu capul tăiat de conducerea centrală după un dezastru la alegerile locale vor trebui să se pregătească de încă 4 ani cu Popa la conducerea liberalilor.

Exit mobile version