Președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, îl ”felicită” pe noul președinte al PSD Brăila pentru funcția pe care ”partidul i-a dat-o cu de-a sila”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa îl ironirzează pe președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, care a fost ales vineri președinte al organizației județene PSD Brăila. Popa spune că moul șef al PSD Brăila a fost pus în funcție cu de-a sila, după ce în ultimii doi ani cei din fosta conducere și europarlamentarul Mihai Tudose ar fi dus muncă de lămurire cu el să accepte preluarea funcției de președinte al social-democraților brăileni.

Președintele PNL Brăila declară într-un comunicat de presă că Iulian Francisk Chiriac și-a clădit o cariera profesională și politică doar pe ce i-a dat partidul sau o anumită persoană din PSD, care la acel moment făcea jocurile în partid.

”Fiindcă a fost de mic ascultător, a fost un bun executant al ordinelor primite de la șefii politici, ca tânăr PSD-ist a fost promovat în diverse funcții în care făcea ce i se dicta, pe post de marionetă a celui care l-a pus în funcție. Unul dintre cei care i-a văzut valoarea de marionetă a fost Gheorghe Bunea Stancu.

Partidul i-a dat domnului Chiriac o slujbă bine plătită, partidul l-a făcut pe domnul Chiriac secretar de stat, partidul l-a făcut președinte al Consiliului Județean Brăila, iar acum cel care-l manevrează l-a pus în funcția de președinte PSD Brăila. Iulian Chiriac n-a obținut nimic prin propriile merite, tot ce a obținut a fost pomană de la partid. Marea lui calitate este că e ușor de manevrat.

La Consiliul Județean Brăila cel care conduce la adevărat este vicepreședintele Ionel Epureanu, nu Iulian Chiriac, care este oficial președinte. La PSD Brăila, de acum înainte, cel care va conduce cu adevărat va fi altcineva, nu Iulian Chiriac, care este oficial președinte.

Halal președinte: unul care nu a vrut să ocupe această funcție, probabil pentru că până și el și dădea seama că e pălăria prea mare pentru el. PSD Brăila este condus acum de un adevărat bărbat politic, de care, după cum am aflat, s-au rugat PSD-iștii doi ani ca să accepte să se lase pus în funcție.

Și am mai aflat ieri că domnul Chiriac se codea ca fata mare la măritat fiindcă nu era singur că ceilalți PSD-iști vor sta în spatele lui, dacă acceptă să fie președinte.

Nu mă mir că lui Iulian Francisk Chiriac îi era frică să nu rămână de unul singur, fiindcă știe că nu e capabil de mare lucru pe persoană fizică. El e învățat să fie șef doar de fațadă, nu știe să joace decât după cum îi cântă alții. Fără cineva care să-i dea indicații prețioase domnul Chiriac e zero barat. El nu știe să conducă decât propria mașină, în rest, conduc alții în numele său.

Felicitări, domnule Chiriac, pentru noua funcție pe care v-a dat-o cu de-a sila partidul!” a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version