Președintele PNL Brăila a anunțat că au fost validate în CDJ candidaturile la primăriile celor 3 orașe

Deputatul Alexandru Popa a anunțat că în următorul CDJ vor fi validați și ultimii candidați nominalizați la alegerile locale din 9 iunie. Președintele organizației județene a PNL a spus că au fost reconfirmate în CDJ candidaturile la primăriile orașelor Ianca și Făurei, iar la Însurăței s-a produs o schimbare a candidatului anunțat în luna iulie a anului trecut.

Președintele PNL Brăila a declarat că la Făurei, candidatul PNL va fi Grigore-Gabriel Mocanu, cel care vine de la Pro România, partid din partea căruia a candidat în 2020 și s-a clasat pe locul 2, iar acum are șanse mari să câștige bătălia pentru funcția de primar. La Ianca, candidat va rămâne Adin Boboc, cel care a candidat și la alegerile locale din 2020 și a ieșit pe locul 2, dar acum va avea un alt contracandidat din partea PSD și speră să câștige alegerile. Popa a declarat despre Boboc că este un finanțist bun care va avea grijă de cheltuirea banului public în orașul Ianca.

În ceea ce privește orașul Însurăței, Popa a declarat că a fost schimbat candidatul și din partea PNL va candida Elena Gheorghe, soția fostului primar, Ionel Gheorghe. Ionel Gheorghe și-a câștigat primul mandat de primar candidând din partea PNL, iar acum s-a întors la ”matcă” și a preluat președenția organizației orășenești Însurăței, dar nu poate candida și la funcția de primar pe care a câștigat-o de 5 ori, din 2004 până în 2020, dar a fost suspendat din funcție în urma unei decizii a ANI.

Exit mobile version