Președintele FRF a felicitat conducerile AJF Brăila și ACS Sportul Chiscani pentru promovarea în Liga a 3-a

În sezonul 2020-2021 al Ligii a 3-a, județul Brăila va avea 4 echipe la start, odată cu promovarea în acest eșalon a celor de la Sportul Chiscani. Astfel, în sezonul care va începe pe 29 august, la startul competiției se vor alinia Viitorul Ianca, CS Făurei, Dacia Unirea Brăila și Sportul Chiscani.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis săptămâna aceasta o scrisoare de felicitare președintelui AJF Brăila, Laurențiu Vărgatu, prin care îl felicită pentru activitatea desfășurată de Aociația Județeană de Fotbal Brăila și pentru faptul că în ultimii 3 ani echipele brăilene campioane ale Ligii a 4-a au promovat în eșalonul superior în urma barajelor.

Doresc să vă felicit pentru performanța fotbalului din județul dumneavostră și anume promovarea formației ACS Sportul Chiscani în al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc, cel cu cea mai puternică legătură între echipă și comunitate, al cărui slogan este ”Echipa ta, fotbalul tău!”. Mă bucur că începând de acum încă o echipă va fi capabilă să ofere comunității locale, etapă de etapă, pasiune, emoție și spectacol, prin participarea într-o competiție cu caracter național. Vă rog, de asemenea, să transmiteți gândurile mele clubului, iar felicitările mele pentru această performanță merg către jucători, antrenori și echipa de management! Le urez ca în sezonul următor să își îndeplinească obiectivul fixat.” a spus Burleanu.

Brăila nu a mai avut 4 echipe în al treilea eșalon fotbalistic din 1989.

Exit mobile version