Precizari de la HC Dunarea Braila

Avand in vedere informatiile aparute in presa, conducerea HC Dunarea Braila a postat pe pagina oficiala de facebook a clubului cateva precizari pentru fanii echipei si pentru iubitorii de handbal.

Conform regulamentului Cupei Romaniei Fan Courier, echipele participante in aceasta competitiei sunt obligate sa efectueze doua teste Covid 19.Primul test a fost facut de catre echipa noastra in urma cu mai bine de 10 zile. In urma testelor rezultatele au fost negative. Conform programului stabilit de antrenor echipa a avut o perioada de recuperare si repaus individual. In data de 31 august HC Dunarea Braila a efectuat al doilea set de teste obligatorii pentru participarea la Cupa Romaniei, rezultatele fiind asteptate in dimineata zilei de miercuri. Multumim suporterilor care sunt alaturi de noi la bine dar mai ales la greu. Ne dorim si speram sa va facem mandri. Va promitem ca vom reprezenta cu mandrie judetul si orasul Braila atat in Europa cat si pe plan intern. Urmeaza un sezon greu dar nu imposibil de a avea rezultate remarcabile. Avand in vedere rautatile venite pe linie de handbal cat si din mediul politic, rugam carcotasii sa isi vada de propria sanatate, de echipele pe care le conduc si in acelasi timp le multumim pentru grija pe care ne-o poarta” spun cei de la HC Dunarea Braila in postarea lor.

Conform celor de mai sus, ei nu confirma, dar nici nu infirma existenta unor cazuri de infectari cu noul coronavirus in randul unor jucatoare sau a staff-ului tehnic.

In alta ordine de idei, FRH a stabilit programul meciurilor si televizarilor pentru restantele din Cupa Romaniei si turneul Final 4.

Astfel, joi 3 septembrie, de la ora 15.00, este programat peciul CSM Slatina – CSM București, transmis in direct pe TVR 2. De la ora 18.00 este programat meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și HC Dunarea Braila, transmis pe TVR 1.

Sambata, 5 septembrie, sunt programate semifinalele, dupa urmatorul program:

ora 11.00: Rapid București – SCM Rm. Valcea/HC Dunarea Braila pe TVR 2

ora 18.00: Gloria Buzau – CSM Bucuresti/CSM Slatina pe TVR1

Duminica, 6 septembrie, de la ora 11.00 se va juca finala mica (TVR2), iar de la ora 18.00, finala mare (TVR1)

Exit mobile version