Popa Petrică (PNL) a întrebat în ședința CLM când va fi reabilitat Bulevardul Independenței, pe tronsonul dintre Calea Galați și strada Carantinei

La finalul ultimei ședințe a Consiliului Local Municipal Brăila, la punctul ”Alte probleme”, consilierul PNL Popa Petrică Costel a atras atenția asupra stării deplorabile în care se află Bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între Calea Galați și strada Carantinei.

Bulevardul Independenței nu se termină la calea Galați. Mai există o porțiune care se numește tot Bulevardul Independenței, care este cuprinsă între Calea Galați și strada Carantinei, care pare uitată definitiv. Atât parcul verde, cât și carosabilul, de trotuare ce să mai vorbim că arată execrabil, par uitate. Puteți domnul primar să găsiți formula necesară pentru a repara și această zonă a Bulevardului Independenței pentru că foarte mulți cetățeni sunt nemulțumiți” a declarat consilierul liberal Popa Petrică Costel.

Popa a mai spus că există pe acest Bulevard o porțiune care de-a lungul timpului a creat probleme, făcând referire la faptul că scuarul din fața Maternității are un proprietar privat.

Primarul a spus că la începutul acestui an a declarat că după ce se va termina reabilitarea Bulevardului Independenței, între Calea Călărașilor și Calea Galați, reabilitată prin fonduri europene, din bugetul propriu se va reabilita și cealaltă porțiune din Bulevardul Independenței. Acesta a promis că anul viitor se va realiza și această reabilitare.

”Terenul acela privat va rămâne ca o insulă pentru că demult, de mult, așa au gândit unii, să rupă o bucată din ea și să o dea unor privați. În schimb, toată suprafața care aparține Primăriei Brăila va fi reabilitată”, a declarat primarul Brăilei.

Exit mobile version