Actualitate

Pompierii au intervenit la două incendii de locuințe și pentru două autoturisme care au luat foc

Pompierii au intervenit la două incendii de locuințe și pentru două autoturisme care au luat foc

În ultimele 24 de ore, subunitățile inspectoratului au fost solicitate să intervină pentru limitarea și lichidarea a patru incendii, dintre care două la autoturisme, și 13 cazuri medicale.

Luni dimineață, la ora 07.40, Garda de intervenție Făurei a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință din satul Batogu, comuna Cireșu. Proprietara a vrut să aprindă focul în sobă folosind benzină generând incendiu. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, cu dizabilități, a suferit arsuri la nivelul feței și membrului inferior stâng. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de ambulanța SMURD. Au ars bunurile dintr-un dormitor cu o suprafață de cca. 20 mp.

La data de 2 noiembrie, la ora 14.45, Punctul de lucru Măxineni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoturism pe DN 23, pe raza localității Latinu, comuna Măxineni. Au ars componentele de plastic și cauciuc din compartimentul motor. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.

Tot luni, la ora 15.25, Garda de intervenție Ianca a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe raza localității Constantinești, comuna Râmnicelu. Autoturismul a ars în totalitate. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.

Luni seara, la ora 20.15, Garda de intervenție Ianca a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o locuință din localitatea Racovița. Au ars o magazie în care se aflau depozitate 4 mc lemne de foc. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost focul deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 13 persoane din municipiu Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •