Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare

La data de 28 martie a.c., poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 10 acțiuni și s-a intervenit la 36 de evenimente, 25 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.050 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

Astfel, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Exit mobile version