Poliţiştii caută două surori minore care au plecat de la domiciliu

La data de 06 august a.c., o brăileancă în vârstă de 47 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din cursul aceleiași zile, a surorilor sale, Gavriliuc Elena Mirela și Gavriliuc Ana Maria Valentina, cu vârste de 16, respectiv 17 ani.

Conform spuselor acesteia, cele două minore au plecat în mod voluntar de la domiciliu. Fiind contactate telefonic de către sora lor, acestea au refuzat să revină la domiciliu și și-au închis telefonul.

Semnalmente Gavriliuc Elena Mirela: înălțime 172 cm, greutate 70 de kg, constituție atletică, părul blond, drept, lung peste nivelul umerilor, ochii albaștri și are o pată roșiatică pe antebrațul drept.

Semnalmente Gavriliuc Ana Maria Valentina: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, constituție atletică, părul șaten, drept, lung peste nivelul umerilor, ochii căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaște.

Pentru cele două minore s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Exit mobile version