Polițiștii brăileni au organizat 16 acțiuni și au intervenit la 56 de evenimente

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 16 acțiuni și au intervenit la 56 de evenimente, dintre care 52 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 114 fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 66.000 de lei.

Astfel, au fost verificate mai multe societăți comerciale, legitimate 180 de persoane, controlate peste 100 de vehicule, 73 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest. Pentru menținerea siguranței rutiere, 8 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, 2 certificate de înmatriculare au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

În total, ieri, pe raza județului, au fost semnalate 35 de posibile infracțiuni.

Exit mobile version