Polițiștii brăileni au confiscat ieri bunuri în valoare de 15.000 de lei și au aplicat amenzi de 64.000 de lei

În cursul zilei de marți, 3 martie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 33 de evenimente, dintre care 24 sesizate prin apel la 112.

De asemenea, polițiștii brăileni au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 127 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 64.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare totală de 15.000 de lei, au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 7 permise de conducere şi au reţinut 6 certificate de înmatriculare.

Exit mobile version