Polițiștii brăileni au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale în perioada 24-29 decembrie

Polițiștii brăileni au intervenit, în perioada 24-29 decembrie 2019, la peste 200 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

În perioada 24-29 decembrie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 33 de acțiuni și s-a intervenit la 235 de evenimente, dintre care 190 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 522 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 230.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 27 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune” precizeză Biroul de presă al IPJ Brăila.

Exit mobile version