Polițiștii brăileni au aplicat 362 de sancțiuni contravenționale în perioada sărbătorilor de Crăciun

În perioada 24 – 27.12.2020, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.

Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

Cu această ocazie, polițiștii au organizat 65 de acțiuni punctuale, în cadrul cărora au oprit în trafic și verificat 837 de vehicule și au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 4.630 de persoane și a 195 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 362 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 233.700 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Exit mobile version