Poliția Locală desfășoară în următoarele 30 de zile activități de informare și prevenire în zona noului sens unic de pe Aleea Învățătorilor

În următoarele 30 de zile, Poliția Locală Brăila va efectua, zilnic, activități de informare și prevenire în zona Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” și a Colegiului Național Pedagogic ”D. P. Perpessicius”, acolo unde, începând cu data de 28.06.2021 a fost introdus sens unic de mers pe Aleea Învățătorilor, direcția de mers dinspre Str. Școlilor către Str. Pietății.

 Indicatoarele rutiere specifice au fost deja instalate și, timp de o lună, în zonă vor acționa și polițiștii locali pentru a îndruma cetățenii în acest sens, fără a fi însă aplicate și sancțiuni contravenționale.

”Facem precizarea că, în cursul zilei de astăzi, în timp ce un echipaj din cadrul Biroului de Circulație pe Drumurile Publice efectua astfel de activități de îndrumare și control în zona respectivă, un șofer care circula pe interzis pe tronsonul de drum menționat anterior, în timpul acțiunilor de îndrumare, a avut un comportament și un limbaj neadecvat la adresa polițiștilor locali. Pentru aceste fapte, bărbatul va fi sancționat contravențional, conform legislației în vigoare” precizează reprezentanții Poliției Locale într-un comunicat de presă.

Exit mobile version