Podul și Dunărea la Brăila este tema Simpozionului de Artă Plastică

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila organizează în intervalul februarie-iulie 2024 Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură).

Podul și Dunărea la Brăila este tema Simpozionului de Artă Plastică (Tabăra de pictură) la care pot participa elevii din clasele I-XII, din toată țara. Un concurent are dreptul să se înscrie la o singură secţiune, la alegere: Pictură sau Desen.  

Înscrierile la Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură) au loc până la data de 10 iunie 2024, iar participanţii vor trimite, conform regulamentului, la adresa de email simpozion.pictura@gmail.com, lucrarea aferentă secțiunii alese, cu respectarea specificațiilor din regulamentul de desfășurare al evenimentului.

Jurizarea va avea loc în intervalul: 12 – 15 iunie 2024.

Premiile aferente fiecărei secțiuni în parte sunt: Premiul l-400 lei, Premiul II- 300 lei, Premiul III- 200 lei, Menţiunea I-100 lei, Menţiunea II- 100 lei, Menţiunea III- 100 lei.

Pentru regulament și alte informaţii suplimentare accesaţi site-ul instituţiei (centruldecreatiebraila.ro) sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Exit mobile version