PNL și USR au făcut alianță în comuna Viziru

Pica Ionuț Marian, candidatul USR la funcția de primar al comunei Viziru a declarat că renunță la candidatura la funcția de primar și o susține pe candidata PNL, Daniela Mariniuc.

Prin alăturarea candidatului USR de liberala Daniela Mariniuc se trage un semnal de că vizirenii au înțeles să aleagă cel mai bun candidat. Pica Ionuț Marian s-a alăturat echipei liberalilor și le transmite tuturor vizirenilor să-și pună încrederea în Daniela Mariniuc – viitorul primar al comunei Viziru!

Împreună vom fi și mai puternici și împreună vom scrie istoria, duminică când vă așteptăm la urne!I PSD va fi istorie! Partidul Național Liberal este singura soluție pentru o dezvoltare europeană a comunei Viziru! Am încredere că și vizirenii își doresc același lucru! Domnul Pica Ionuț Marian va rămâne alături de echipa noastră și după aceste alegeri, el urmând să fie consilierul personal al viitorului primar al Comunei Viziru, Daniela Mariniuc. Sunt convins că experiența profesională a domnului Pica, în dreapta candidatului nostru, se va regăsi în proiectele pe care urmează să le implementăm la nivelul comunei Viziru. Împreună vom face istorie! Votați Daniela Mariniuc! Votați echipa Partidului Național Liberal!” este mesajul adresat de deputatul Alexandru Popa.

Ionuț Pica va rămâne însă pe buletinele de vot care au fost deja tipărite și vor fi distribuite astăzi către secțiile de votare.

Exit mobile version