PLUS Brăila a oranizat o întâlnire cu agricultorii brăileni

Filiala județeană a PLUS Brăila a organizat o întâlnire cu agricultorii din județul Brăila, la care au fost invitate pe Daniela Giurcă, fost secretar de stat în Guvernul Cioloş, membru în Comisia Naţională de Programe şi Politici Publice a PLUS, responsabil pe domeniul de agricultură şi dezvoltare rurală la nivel naţional şi Coordonator Regional în Regiunea Sud-Est şi pe Niculina Tâlvăr – Coordonator Regional în Regiunea Sud şi membru în grupul de lucru agricultură şi dezvoltare rurală din cadrul Comisiei Naţionale de Programe şi Politici Publice a PLUS.

Din partea organizației Brăila au participat secretarul general Adrian Dediu și inginerul agronom Marcel Cucu, vicepreședinte al Biroului Județean pentru politici publice.

Marcel Cucu a precizat că ales să intre în PLUS din cauza acestei involuții a României în ultimii 30 de ani.

”Am văzut Revoluția ca pe o mare speranță, dar acum sunt revoltat” a spus Marcel Cucu.

Cucu și-a desfășurat peste 45 de ani activitatea în domeniul agronomiei, fiind acum unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din țară.

”Suntem o țară agrară și ne aflăm pe primele locuri în Europa ca potențial agrar. (…) Aș dori ca de aici încolo Ministerul să se numească Ministerul Agriculturii și al satului românesc sau mediului rural” a spus Marcel Cucu.

Exit mobile version