Petean s-a despartit de Dacia Unirea si a plecat in Germania

Petean s-a despartit de Dacia Unirea si a plecat in Germania

Petean s-a despartit de Dacia Unirea si a plecat in Germania
Petean s-a despartit de Dacia Unirea si a plecat in Germania

Mijlocașul Laurențiu Petean si ACS Dacia Unirea Brăila au convenit ieri, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Mijlocașul brăilenilor a adunat aproape trei ani la echipa brăileană și a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 64 de ori, marcând două goluri. Petean a luat decizia de a se despărți de echipa brăileană pentru a pleca în Germania. Acesta este al patrulea jucător al Daciei Unirea Brăila care a plecat în această iarnă, după Valentin Gârlea, Alexandru Muscă și Marco Enciu.

În ediția de campionat 2016-2017, Laurențiu Petean a evoluat în 13 meciuri pentru Dacia Unirea Brăila, dintre care în 11 a fost titular. De asemenea, Petean a jucat în acest sezon în două meciuri din Cupa României. El a marcat un singur gol în aceste meciuri, în victoria de pe teren propriu cu Metalul Reșița. Născut pe 5 mai 1988 la Galați, Laurențiu Petean a jucat la Brăila din ianuarie 2014, când a venit de la Fortuna Poiana Câmpina.

Vă redactăm mai jos mesajul transmis de Laurențiu către foștii săi colegi, antrenori și conducători ai clubului.

Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine, zi dupa zi, ora de ora, antrenament dupa antrenament, meci dupa meci. Multumesc celor care au fost langa acest grup frumos (Staff, conducere, suporteri) si au facut tot ce le sta in putere sa ne sustina moralul si ne dea increderea de care aveam nevoie. E foarte greu sa accept ca nu voi mai face parte din aceasta familie minunata. M-am simtit cu adevarat „eu” si regret ca a venit clipa de a pleca de langa voi. Mereu ma voi gandi la voi ca la o a doua familie, o familie unita, de care nu as fi vrut sa ma despart niciodata. Cu siguranta imi vor lipsi multe, dar pot doar sa ma bucur ca v-am cunoscut si ca mi-ati oferit unii din cei mai frumosi ani din viata mea! As avea atatea sa va spun, dar ma rezum la a va da acelasi sfat pe care l-am primit si eu si voi zilele trecute. Ramaneti plini de entuziasm si nu va pierdeti increderea in voi. Va pup si va imbratisez cu drag!„, a spus Laurențiu Petean pe pagina sa de facebook.

Directorul Sportiv, Sorin Frunză și stafful tehnic alcătuit din antrenorul principal Alin Pânzaru și antrenorul secund Pavel Vlad, poartă discuții pentru noi transferuri, care să completeze și să întărească lotul Daciei Unirea Brăila pentru partea a doua a campionatului Ligii a 2-a.

Exit mobile version