Percheziții la imobilele unor bărbați bănuiți de distrugerea unui vehicul pe Calea Galați

Vineri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi distrus un vehicul ce era staționat pe strada Calea Galați. În urma evenimentului, șoferul autoturismului distrus, un bărbat în vârstă de 35 de ani, care se afla în interiorul vehiculului, a suferit vătămări corporale la mână, fără a solicita îngrijiri medicale de specialitate.

În urma cercetărilor și activităților specifice polițienești, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au desfășurat patru percheziții la imobilele unor bărbați bănuiți de comiterea faptei.

În urma activităților, au fost găsite diverse obiecte contondente, furci, topoare, cuțite și bâte, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Șoferul nu a depus plângere penală, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Exit mobile version