Percheziții la domiciliile a cinci persoane, pe raza comunei Frecăței, județul Brăila

Miercuri dimineață, 23 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat cinci percheziții la domiciliile a cinci persoane, pe raza comunei Frecăței, județul Brăila.

Astfel, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, din satul Frecăței, au fost descoperite și ridicate nouă plase de pescuit multifilare, trifilare și tip prostovol deținute ilegal.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se efectuează cerctetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial conform prevederilor art. 64 lit. i din OUG 23/2008.

La domiciliul altor patru bărbați, din comuna Frecăței, cu vârsta cuprinsă între 36 și 72 de ani, au fost descoperite și ridicate 20 de plase pentru pescuit de tip setcă, oblețoaică, monofilament, multifilară, deținute ilegal.

Pe numele celor patru bărbați au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial conform prevederilor art. 64 lit. i din OUG 23/2008 și producerea, importul, deținerea, comercializarea, sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament conform art. 64 lit. k din OUG 23/2008.

Exit mobile version