Pe surse: Șoferul Braicar, depistat pozitiv în cazul a trei substanțe psihoactive, este soțul consilierei PSD din comuna Gradiștea, care a candidat și pentru funcția de primar în 2020

Conform unor surse, șoferul de la Braicar, depistat pe data de 5 octombrie a.c., in jurul orei 12:30, de polițiști din cadrul Biroului Rutier sub influența a trei substanțe psihoactive este soțul candidatei PSD la alegerile locale din 2020 la primăria Gradiștea, singurul consilier al social democraților în această comună.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic autobuzul Braicar, pe care bărbatul îl conducea, pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Brăila. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice și și-a achitat contravaloarea acestora pentru ca testele expertizei toxicologice, făcute la Institutul de Medicină Legală de la Iași să sosească mai repede.

Șoferul în cauză a fost angajat la Braicar în urmă cu 3 ani, iar un an mai târziu soția sa a candidat la Primăria comunei Gradiștea din partea PSD. Aceasta a reușit contraperformanța de a obține doar 61 de voturi, iar PSD a intrat în Consiliul Local Gradiștea cu un singur loc, ocupat de soția șoferului în cauză, reușind să obțină 75 de voturi.

Exit mobile version