Patru juniori de la Cuza Pirates Brăila participa la turneele de baschet 3×3

Patru baschetbaliști de la Cuza Pirates Brăila au participat la sfârșitul lunii iunie la primul lor turneu de baschet 3×3, la Universitatea Politehnică București, iar sâmbătă și duminică, la București, vor participa la al doilea turneu. Cei patru jucători de la Brăila sunt: Iliescu Rareș, Milcu Robert, Tănase Dan și Vasile Dragoș.

”Turneul de 3×3 a fost o experienta de neuitat  mai ales ca 2 dintre noi au fost pentru prima oara la un astfel de turneu. Chiar daca am pierdut, chiar daca am castigat, am fost acolo ca sa capatam experienta in jocul de 3×3 si cel mai important pentru a deveni mai buni. Turneul 1 s-a desfasurat in perioada 20-21 Iunie la Universitatea Politehnica din Bucuresti unde am jucat in sala din cauza conditiilor meteo.Acolo a trebuit sa trecem de un protocol provocat de conditiile COVID-19 constand intr-un test Covid-19 negativ iar dupa aceea primirea  un Kit cu un maieu de joc si o sticla  de apa pentru fiecare jucator” a declarat Rareș Iliescu.

La fel ca Turneul 1,Turneul din perioada 17-18 Iulie se va desfasura la Unviersitatea Politehnica din Bucuresti cel mai probabil de data aceasta in aer liber, conditiile meteo fiind favorabile.

”Speram ca in Turneul 2  sa nu mai repetam aceleasi greseli si sa ne luptam pentru un loc mai sus in clasament” a spus Dragoș Vasile.

Exit mobile version