Oraşul meu, oraşul tău – concurs județean pentru copii

Brăila este un oraş cu mulţi copii talentaţi și tocmai de aceea, Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila – Secția de Împrumut pentru Copii.Ludoteca în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila lansează concursul de desene şi eseuri cu tema „Oraşul meu, oraşul tău”, ediția a VII-a.

De mai bine de 6 ani, „Orașul meu, orașul tău” reușește să promoveze valorile locale prin cei mai sinceri ambasadori, copiii noștri, arhitecții de mâine ai orașului meu și al tău, al orașului nostru. Ce e mai minunat decât să fii copil și să vorbești cu mult drag despre locul tău natal. Iar, mai apoi, să-ți dai mâna imaginar cu prieteni noi, la fel de talentați și creativi, chiar dacă sunt la sute de kilometri distanță. Concursul face parte dintr-o serie de acţiuni comune, în urma unui parteneriat internațional, cu biblioteci din țară și Republica Moldova.

Concursul pentru copii „Oraşul meu, oraşul tău” este organizat de Biblioteca Judeţeană Panait Istrati Brăila – Secţia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca (denumită în continuare «Organizator») cu sediul în Piaţa Poligon nr. 4, Brăila. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţiparticipanţii.

Concursul este organizat şi se desfăşoară în incinta Bibliotecii Judeţene Panait Istrati Brăila şi este publicat pe pagina de Facebook a Ludotecii – Sectia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă, un număr de telefon şi să furnizaţi nume/prenume reale.

Ediția a VII-a a concursului „Oraşul meu, oraşul tău” se va desfăşura în perioada 2 – 23 noiembrie 2020 şi va avea trei secţiuni : desene nivel preșcolar, desene nivel primar, compuneri (care să redea frumușețea propriului oraș, momumente, locuri reprezentative, etc.). În această perioadă se vor putea înscrie în concurs creaţiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptată la data de 23 noiembrie 2020, ora 16:00.

Secțiunea desene :format A4 landscape , respectarea temei concursului (orașul Brăila), gradul de finalizare, nota personală, expresivitatea elementelor de limbaj plastic, mesajul artistic transmis, echilibrul cromatic, acuratețea tehnicii folosite.

Secțiunea compuneri : format A4 landscape, respectarea temei concursului (orașul Brăila ), calitatea exprimării, folosirea expresiilor frumoase, așezarea în pagină a textului, corectitudinea scrierii, nota originală.

Juriul concursului va fi alcătuit din : profesor educație plastică Camelia Ion, profesor învățământ primar Mariana Mircioi, profesor învățământ preșcolar Iuliana Abibula.

Se vor desemna câştigătorii, după cum urmează:

Concursul se adresează copiilor de grădiniţă si claselor 0 -IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si alpărinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de facebook Secția de Împrumut pentru copii.Ludoteca.

Vor fi şterse comentariile sau alt gen de texte care au un limbaj neadecvat. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respectă cerinţele concursului.

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook Secţia de Împrumut pentru copii.Ludoteca. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţiaanunţării modificărilor pe pagina de facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră in vigoare numai după publicarea online.

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați coordonatorului de proiect Doinița Mihaela Stanciu , telefon 0740681971, mail : sectiacopiibjbraila@gmail.com.

Exit mobile version