Opereta „Crai Nou” de Ziua Națională pe scena Casei Tineretului din Brăila

De Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2022, Opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu revine pe scena din Brăila, o inițiativă a Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Brăila care se bucură de sprijinul Consiliul Județean Brăila, al Primăriei Municipiului Brăila și de parteneriatul binecunoscutei instituții de cultură, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” – Galați. Spectacolul are loc joi, 1 Decembrie 2022, de la ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila.

Orchestra, corul, soliștii și baletul Teatrului gălățean vor pune în valoare partitura primei operete românești, ce a avut premiera la Brașov, în anul 1882, pe un text de Vasile Alecsandri, de data aceasta în viziunea regizorală a lui Adrian Mărginean și cu maestrul Eugen Dan Drăgoi la pupitrul dirijoral.

Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră și pentru a sărbători împreună un asemenea eveniment, Filarmonica „Lyra – George Cavadia” și Consiliul Județean Brăila au hotărât reducerea prețului biletulului la 20 de lei (adulți, pensionari și studenți), elevii beneficiind de o reducere suplimentară de 50%.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/crai-nou-braila.html

Exit mobile version