Oficial: Adrian Gluga noul sef al IPJ Braila

Adrian Gluga noul sef al IPJ Braila
Adrian Gluga noul sef al IPJ Braila

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 8 februarie, comisar-şef de poliţie GLUGĂ CONSTANTIN ADRIAN a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, cu data de 8 februarie a.c., comisar-şef de poliţie LEFTER DĂNUŢ a fost împuternicit să exercite funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, până la încetarea situației care a determinat vacantarea funcției. 

Adrian Glugă a îndeplinit din 15 septembrie 2014 funcția de Adjunct al Şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, pe linie de investigaţii criminale. Comisarul-șef de poliție Adrian Constantin Glugă este născut pe 12 ianuarie 1974 în comuna Valea Mare, județul Vâlcea și în 1997 a absolvit Academia de Poliţie „A.I.Cuza” – Facultatea de Drept, arma grăniceri – Diplomă de licenţă în Ştiinţe Juridice, specializarea Drept. În 2003 a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”-Bucureşti – Diplomă de studii postuniversitare– specializarea  „ŞTIINŢE PENALE”. Din februarie 2002 Adrian Glugă a lucrat în IPJ Brăila, mai întâi ca Ofiţer operativ în cadrul Biroului pentru Combaterea Fraudelor Vamale şi Contrabandei din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Comisar-şef de poliţie LEFTER DĂNUŢ, vine la Brăila din postura de inspector șef al IPJ Galați. 

 

 

Exit mobile version