Oamenii apropiați de Viorel Botea anunțați oficial că au părăsit PMP pentru a trece la AUR

Într-o conferință de presă organizată joi, 14 martie, au fost anunțați trei noi membri AUR, consilierii județeni Virginia Geanina Broască și Ismail Duran, veniți de la PMP, și fostul vicepreședinte SOS România, Cătălin Condei.

Viorel Botea a declarat că „foarte mulți membri PMP s-au alăturat echipei AUR”, membri care i-au fost alături încă din anul 2013. Geanina Broască, consilier județean și profesor de matematică la Liceul Tehnologic „Edmond Nicolau”, a spus că s-a alăturat echipei AUR din motive ce țin de doctrina partidului, valorile AUR, în care crede, dar și datorită domnului Botea.

Ismail Duran, de profesie traducător, este cetățean român de etnie turcă și este consilier județean ales pe listele PMP, funcție pe care a preluat-o după demisia lui Ionel Adetu din partid și din PMP.

Florin Cîrligea a anunțat aderarea la AUR a fostului vicepreședinte al SOS Brăila, Cătălin Condei, de profesie economist și a lucrat la BCR. De asemenea, acesta a mai menționat că a fost membru fondator al PPDD și a făcut campanie electorală pentru Viorel Cataramă, pentru Partidul Dreapta Liberală.

Exit mobile version