O persoană decedată și alte două rănite grav în urma unui accident pe DJ 211A

O persoană decedată și alte două rănite grav în urma unui accident pe DJ 211A

În această seară, în jurul orei 17.45, pe DJ 211A, între localitățile Viziru și Bordei Verde, a avut loc un accident rutier soldat cu o persoană decedată și alte două rănite grav.

Miercuri seara, la ora 17.47, polițiștii au fost anunțați, prin apel la numărul de urgență 112, de un participant la trafic, asupra faptului că pe DJ 211 A, la intrarea în localitatea Viziru, dinspre comuna Bordei Verde, a avut loc un accident cu victime.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetățean turc, care conduceau o autoutilitară marca Renault pe DJ 211A, dinspre localitatea Bordei Verde spre localitatea Viziru, a observat târziu o căruță încărcată cu baloți de ciocani pe care a lovit-o în partea din spate. În urma impactului căruța, care se pare că nu era semnalizată, s-a răsturnat, iar cele 3 persoane care se aflau în căruță au căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna brăileană Viziru. Celelalte două persoane aflate în căruță, un bărbat în vârstă de 25 de ani și o femeie în vârstă de 51 de ani, mamă și fiu, au suferit vătămări corporale grave fiind transportați la spital.

Șoferul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version