O nouă reprezentație cu spectacolul audio-vizual fără cuvinte „OFFLINE” pe scena de la Palatul Culturii Brăilene „Lyra”

Dan Helciug revine la Brăila cu spectacolul audio-vizual fără cuvinte „OFFLINE”. Spectacolul se va juca la Palatul Culturii Brăilene „Lyra” pe 19 iunie, la orele 19:00.

„O apariție surprinzătoare a îndrăgitului și binecunoscutului lider al formației «Spitalul de Urgență» este de natură să reliefeze o fațetă a talentului lui Dan Helciug pe care din păcate o vedem mai rar – aceea de actor complex. Capabil să transmită o paletă largă de sentimente prin gesturi, prin mimică, Dan Helciug aleargă printre timpuri, din anii ’80 până în zilele noastre, afișând cu abilitate trăiri și stări de spirit de la îndrăgostit la decepționat, de la exuberanță la apatie, evadarea din sclavia mediului online către regăsirea eului, a pasiunii, a dragostei, a culturii.

Coloana sonoră, semnată de brăileanul Liviu Dobrescu, atât în calitate de compozitor, dar și unic interpret, ne surprinde prin maturitatea și complexitatea partiturii și stilurilor abordate, cu atât mai mult cu cât ea vine de la un inginer, artist în timpul liber, consecvent în pasiunea începută cu mulți ani în urmă în liceu.

Piesa, scrisă și regizată de Constantin Teodorescu, un muzicall în esență, este și ea realizată în mod atipic, pornind de la muzică spre scenariu, reușind să creioneze o poveste ce atinge corzile sensibile ale celor trecuți de 45 de ani, prin amintirile ce le răscolește”, este prezentarea făcută de organizatori la momentul la care spectacolul a fost prezentat pentru prima dată la Brăila.

Biletele se găsesc la Palatul „Lyra” astfel:
LUNI 16.00 – 19.00
MIERCURI 16.00 – 19.00
SAMBATA 9.00 – 12.00
Relații suplimentare și rezervări la tel și whatsaap: 0787 81 70 63.

Exit mobile version