O femeie de 72 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Vidin

Vineri, 24 martie, în jurul orei 11:25 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femei, în vârstă de 72 de ani, amenință că se va arunca de la etajul 4 al apartamentului în care locuiește, situat pe Calea Galați din municipiul Brăila.

În aceste momente la fața locului se află polițiștii, un negociator din cadrul I.P.J. Brăila, sprijiniți de pompierii din cadrul I.S.U Brăila cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

ISU Brăila a deplasat la fața locului o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

În ceea ce privește salteaua pneumatică, utilizarea acestor perne pneumatice în misiunile de salvare ale pompierilor se recomandă doar ca soluție excepțională, în cazul în care toate celelalte modalități de intervenție nu sunt viabile. Menționăm faptul că aceasta nu a putut fi instalață deorece la nivelul solului, deasupra ferestrei unde se afla persoana, există o construcție (balcon), vegetație înaltă și un gard metalic.

În plus, la locul intervenției a fost alocată și o autoscară de salvare de la înălțime. Cu toate acestea, persoana a refuzat să coopereze.

În jurul orei 12.10 femeia, în vârstă de 72 de ani, din Brăila, s-a aruncat de la geam. salvatorii i-au acordat îngrijiri medicale și au transportat-o la spital, dar în jurul orei 13.30 a fost declarat decesul femeii.

Exit mobile version