Număr record de cazuri internate la Brăila

Pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, astăzi, 02.06.2020, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 1.822 de persoane, aflate în izolare voluntară și 40 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de  persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, în județul Brăila, 6.147 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 1118 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

Conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila 42 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost declarate vindecate și externate. Doi pacienți transferați din județul Galați, în stare critică, la Spitalul Județean de Urgență Brăila, pe secția ATI, au decedat.  Dintre cele 20 de persoane internate, 8 sunt pakistanezi, angajați la o firmă de construcții, 4 sunt angajați ai unei direcții a primăriei Brăila.

Până astăzi, 2 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.517 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți.

Exit mobile version