Nu se poate ieși din județul Brăila către Buzău

Update: Pe DN 22, la Gradistea, este viscol la sol și se depune zăpada pe carosabil, 5 cm. Se actionează cu lama, iar vizibilitate este de până în 150 metri. Începând cu ora 21.20 DJ 203A pe tronsoanele Vișani-Drogu și Visani-Plăsoiu este blocat. Se intervine cu o sărăriță cu lamă și material antiderapant. Având în vedere intensificarea vântului, viscol la sol ce reduce vizibilitatea, începând cu ora 22:30, se instituie restricție de circulație 7.5 tone pe DN 22 și DN 2B, de la ieșirea din municipiul Brăila până la limită cu Buzău. Utilaje intervin și pe drumurile judetene: DJ 203 D (Jirlau, Visani); -DJ 203 (limita judet Buzau – Galbenu, Jirlau, Faurei); – DJ 221 (Ianca – Sutesti); – DJ 211 (intersectia DN2B, Bordei Verde, Liscoteanca, Zavoaia); DJ 211 A (Bordei Verde, Viziru, Cuza Voda). Utilaje: 4 autobasculante cu lame și răspânditori, 1 volă, 1 buldoexcavator.

IJJ Brăila a venit cu efective în sprijinul IPJ Brăila la filtre de informare, astfel:
▪DE 584 – localitatea Însurăței;
▪DN 2 B – localitatea Ianca;
▪DN 23 cu centura Brăilei (sos. Focsani);
▪DJ 221 – localitatea Cazasu spre Romanu;
▪DN 22 – localitatea Cazasu spre Movila Miresii.

În județul Brăila, la ora 21.00, nu era nici un drum național sau județean închis, în schimb au fost constituite mai multe filtre ale poliției, de informare, către ieșirile spre județul Buzău. 

Astfel, pe DN 22, în localitatea Grădiștea s-a instituit restricție de circulație către județul Buzău. Pe DJ 203, în localitatea Galbenu, s-a introdus restricție de circulație către județul Buzău, iar pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci restricție de circulație către județul Buzău. Pe DN 22, la intrare în localitatea Cazasu este un filtru de informare cu privire la restricția de circulație Grădiștea – Râmnicu Sărat, iar în Municipiul Brăila, pe Șoseaua Buzăului, este un filtru de informare cu privire la restricția de circulație Surdila-Greci – Vizireni.

În județul Brăila, se acționează pe DN 22 cu 3 ATB și un UNIMOG, pe DN 2B  cu 6 ATB, pe DN 21 cu 4 ATB, iar pe DN 22 B cu un UNIMOG. În total sunt 24 de oameni în teren de la SDN Brăila. 

Exit mobile version