Nouă medalii pentru pugiliștii de la CSM Brăila la Cupa României pentru tineret

Duminică, 19 mai, s-a încheiat Cupa României la box pentru tineret, competiție găzduită de Sala Sporturilor a CSM Brăila. Sportivii legitimați la CSM Brăila au câștigat 9 medalii, dintre care 3 de aur și șase de bronz. Un alt sportiv, care a fost legitimat la CSM Brăila, venit de la Tulcea, iar acum boxează pentru CS Rapid București, Ștefan Moise, a câștigat aurul la categoria +92 kg.

Daniel Adrian Grigorie, a câștigat medalia de aur la categoria 63,5 kg după ce l-a învins în finală pe Daniel Gheorghe, de la CSM Ploiești, decizie la puncte, 5-0. A doua medalie de aur pentru CSM Brăila a fost câștigată de Eduard Petrică Mușet, la categoria 80 kg, după ce l-a învins în finală pe Radu Nelu Simion, de la Dinamo București, decizie unanimă. Dragoș Dumitrel Badea, de la CSM Brăila, l-a învins prin inferioritatea adversarului în runda a 3-a, pe Angelo Crihan, de la CSM Suceava, și a câștigat medalia de aur la categoria 86 kg.

Medaliile de bronz au fost câștigate de George Cojocaru (categoria 51 kg), Ionuț Dogaru (categoria 54 kg), Ștefan Băcilă (categoria 63,5 kg), Roberta Valentin Ștefan Vrânceanu (categoria 67 kg), Alexandru Ovidiu Suvache (categoria 71 kg), Alexandru Lucian Vulcan (categoria 92 kg)

Exit mobile version