Norme anuale de venit aplicabile în anul 2023

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila informează contribuabilii că au fost aprobate şi publicate pe site Normele anuale de venit pentru activităţi agricole şi  pentru activităţile independente aplicabile în anul fiscal 2023, astfel:

Norme anuale de venit, aplicabile în anul fiscal 2023, pentru activităţile agricole desfăşurate individual sau într-o formă de asociere fără personalitate juridică, elaborate în conformitate cu prevederile art. 106 alin. (3) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.  Pentru vizualizarea acestora se poate accesa secţiunea „Asistenţă Contribuabili – Declararea obligaţiilor fiscale – Norme de venit” disponibilă pe site-ul http://www.anaf.ro/ .

Norme anuale de venit pentru anul 2023  pentru activităţile independente, pentru care venitul net se determină pe baza normelor anuale de venit, stabilite conform art. 69 din Legea nr. 227/2015, privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Pentru vizualizarea acestora se poate accesa secţiunea „Asistenţă Contribuabili – Declararea obligaţiilor fiscale – Norme de venit” disponibilă pe site-ul http://www.anaf.ro/ .

Exit mobile version