Noi etape în weekendul trecut pentru echipele de baschet U16 de la Cuza Pirates Brăila

La sfârșitul săptămânii trecute, cele două echipe de juniori U16 de la ACS Cuza Pirates au avut meciuri în campionatul național. Cuza Pirates 1 Brăila a jucat în Sala Polivalentă Danubius, cu MC Ball Mangalia, iar Cuza Pirates 2 s-a deplasat la Oradea, unde a jucat cu liderul seriei, LPS Bihorul Oradea.

Cuza Pirates Brăila 1 a obținut două victorii în etapa dublă disputată pe teren propriu cu MC Ball Mangalia. Brăilenii, pregătiți de Gheorghe Radu și Florin Voiculeț s-a impus cu 54-23, iar duminică cu 68-32. Lotul folosit de echipa brăileană în această dublă etapă a fost următorul: Dragoș Vasile, Rareș Iliescu, Dan Tănase, Robert Milcu, Teodor Grama, Teodor Enache, Ciprian Panaite, Cristian Gheorghiță, Antonio Eftimie, David Brăescu, Alexandru Toma.

“Au fost două meciuri în care am reușit să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și în care toți sportivii noștrii au respectat cerințele tactice impuse. Totodată îi felicităm pe jucătorii din Mangalia pentru evoluțiile lor, ținând cont că sunt o echipă în formare și pe antrenorul Mugurel Lepădatu, cu care suntem într-o foarte bună colaborare la nivelul grupelor de juniori. Ne dorim ca atât generația 2007 cât și cei de la 2006 să devină un nucleu competitiv, pentru ca în 2 ani să reușim împreună cu ajutorul autorităților locale, Consiliul Județean și Primăria dar și al privaților care sunt alături de noi, să formăm o echipă de Liga 1, care să fie alcătuită doar din brăileni formați la clubul nostru”, a declarat Mircea Totolici, președintele clubului de baschet brăilean.

Cuza Pirates 2 Brăila, în lotul căreia 8 din 12  baschetbaliști sunt mai mici de vârstă decât restul competitorilor, a pierdut cu 97-43 și 102-40, meciurile susținute în deplasare, în compania puternicei formații LPS Bihorul Oradea.

“Totuși să privim spre viitor, deoarece acesta este unul foarte bun pentru generația 2008”, a spus antrenorul Petrișor Micu.

Lotul care a jucat cele două meciuri de la Oradea a fost următorul: Rareș Munteanu, Alex Lungu, Rareș Oprea, Edi Petrea, Cristian Bunea, Bogdan Gurău, Alex Bedreag, Marian Dănăilă, Edi Papuc, Darius Zecovici, Nicholas Spătărescu, Mihai Mușat.

Exit mobile version