Naționalele de box pentru juniori au ajuns la faza sferturilor de finală

Aseara, în Sala CSM Brăila, s-a desfășurat o nouă gală din fazele preliminare ale Campionatului Național de box pentru juniori. La două categorii de greutate s-a boxat pentru accederea în semifinale, câștigătorii asigurându-și astfel o medalie la această ediție. La alte două categorii, unde au fost înscriși mai puțini sportivi, semifinaliștii au fost stabiliți încă de marți.

Ziua a doua a Campionatului Național de box pentru juniori a oferit din nou meciuri interesante, în care rivalii din ring și-au împărțit pumni cu dărnicie, dar au fost și câteva meciuri dezechilibrate, care s-au terminat înainte de limită. Din cele 32 de dispute de miercuri seara, 13 s-au terminat înainte de gongul de final.

Niciunul dintre cei 3 pugiliști brăileni care au urcat în ring în a doua zi a campionatului național de box nu a ieșit învingător. La categoria 60 kg brăileanul Dumitrel Gherguș a pierdut la puncte, decizie 4-1, meciul cu Nicolae Panait de la CSM Târgoviște. Tot la puncte, dar cu o decizie de 3-2, a pierdut și Alexandru Tănase, la categoria 66 de kg, meciul cu Octavian Coșuleanu de la GYM Sport Iași. La categoria 80 kg brăileanul Mihai Turcu a pierdut prin abandon în prima repriză în fața lui Albert Potoceanu de la CSM Bacău.

Joi, de la ora 17.00, sunt programate meciurile din cadrul sferturilor de finală la 9 categorii de greutate. În meciul 25 al galei va urca în ring brăileanul Valentin Avram, la categoria 70 kg. Acesta va boxa pentru asigurarea unei medalii la această categorie cu Daniel Hermeziu de la CSM Bacău. La categoria 80 kg, un alt brăilean va încerca să-și apropie o medalie. Dan George va boxa cu Alin Cureleac de la Dinamo București.

Vineri după amiază, de la ora 17.00, sunt programate meciurile din semifinale. Sunt cunoscuți deja semifinaliștii la categoriile 48 kg, 50 kg, 52 kg și 75 kg. Sâmbătă, de la ora 14.00, vor fi programate finalele la cele 13 categorii de greutate.

Exit mobile version