Multe infracțiuni la regimul rutier în minivacanța de 1 iunie

Teribilism stropit cu alcool, rețeta pentru dosar penal

Teribilism stropit cu alcool, rețeta pentru dosar penal

Minivacanța de 1 iunie a adus din nou în atenția polițiștilor șoferii care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Relaxarea după două luni de stare de urgență și două săptămâni de stare de alertă a scos pe drumurile publice conducători auto care s-au încumetat să consume băuturi alcoolice după care s-au urcat la volan.

În ziua de 30 mai a.c., la ora 19:20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe DE 584, pe raza localității Viziru.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul are permisul de conducere reținut.

Totodată, acesta a fost și testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,40 mg/l, și a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02:00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr  de 23 de ani, din localitatea Baldovinești, în timp ce conducea un vehicul pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta a fost și testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,69 mg/l, și a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului. 

La data de 31 mai a.c., la ora 23:50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o mașină pe strada Școlilor.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat că avea o îmbibație alcoolică de 0,79 mg/l în aerul expirat.

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 17:30, poliţiştii l-au depistat și pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea o mașină pe Bulevardul Dorobanților.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat că avea o îmbibație alcoolică de 0,44 mg/l  în aerul expirat.

Ambii șoferi au fost conduși la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Exit mobile version