Mos Craciun cu daruri multe la CF Braila

Mos Craciun cu daruri multe la CF Braila
Mos Craciun cu daruri multe la CF Braila

Sâmbătă dimineață, conducerea CF Brăila a organizat un eveniment inedit pentru jucătorii de la Centrul de copii și juniori al clubului. La ora 11.00, pe stadionul Municipal, în acorduri de colide și în uralele micuților fotbaliști a sosit Moș Crăciun.

Deși clubul trece printr-o perioadă delicată, intrând în insolvență datorită unor datorii de 270 mii de lei la bugetul de stat, conducerea clubului a făcut eforturi să organizaze o întâlnire cu Moș Crăciun pentru fotbaliștii echipelor de juniori. Antrenorii Victor Olenic, Laurențiu Ivan, Iulian Bogoș, Florentin Latu și Teodor Cătălin și-au convocat copii la întâlnirea cu Moșul care a venit cu daruri. Nu s-a spus poezii, dar pentru a primi cadoul de Crăciun juniorii de la CF Brăila au trebuit să-i arate Moșului cât de buni fotbaliști sunt, fiecare pe rând trăgând la poarta apărată de însuși Moș Crăciun. După ce șutau la poartă, copii se duceau la ajotoarele Moșului, directorul executiv Sorin Frunză și antrenorul principal al echipei de seniori, Alin Pânzaru.

La sfârșit copiii de la grupa profesorului Teodor Cătălin i-au cântat două colinde Moșului și i-au mulțumit acestuia și conducerii clubului pentru darurile oferite. Spuneam că evenimentul a fost unul inedit, pentru că au trecut foarte mulți ani de când copii de la echipele de juniori ale CF Brăila n-au mai avut o întâlnire cu Moș Crăciun.

Conducerea CF Brăila s-a arătat încrezătoare într-o evoluție mai bună în anul ce urmează și au mulțumit pentru sprijinul acordat Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Local Brăila, dar în primul rând principalului finanțator al clubului, Florin Cîrligea pentru sprijinul acordat echipei în anul 2014.

Săptămâna trecută CF Brăila a primit încă o tranșă de bani de la Primăria Brăila, care s-a achitat de promisiune și a sprijinit și în anul 2014 fotbalul brăilean, chiar mai mult decât se angajase inițial, în condițiile în care situația de la Consiliul Județean a făcut ca această instituție să nu sprijine cu nici un leu echipa de fotbal în acest an. Pe de altă parte, în ultima ședință a CLM, primarul Aurel Simionescu a spus că va încerca să găsească soluții pentru ca CF Brăila să iasă cât mai repede din insolvență, cel mai probabil la începutul lunii ianuarie să acorde o nouă tranșă de bani către acest club

.

Exit mobile version