Misiuni ale jandarmilor la evenimentele de la acest sfârșit de săptămână

 În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.

În cursul zilei de sâmbătă, efective din cadrul inspectoratului vor fi prezente în zona Sălii Polivalente „Danubius” din municipiul Brăila, acolo unde se va desfășura meciul internațional de handbal din cadrul Ligii Europene EHF, dintre echipele HC Dunărea Brăila și Valur Reykjavik (Islanda).

Alte echipaje vor asigura măsurile de ordine publică în proximitatea stadioanelor din localitățile brăilene Plopu și Traian, unde se vor desfășura două meciuri de fotbal în cadrul Ligii a III-a, între echipele CS Viitorul Ianca și ACS Hamangia Baia și, respectiv, dintre CS Victoria Traian și Viitorul Cireșu.

Duminică, jandarmii vor fi prezenți în centrul civic al localității Vădeni, pentru a asigura măsuri de ordine publică la manifestările dedicate Zilei Comunei.

Pentru toate aceste misiuni, vor avea alături efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila.

”Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, iar în caz de nevoie, să nu ezite să solicite sprijinul echipajelor aflate în teren ori să apele serviciul unic de urgență 112” se precizează în comunicatul transmis de Biroul de informare, relații publice și cu publicul.

Exit mobile version