Misiuni ale jandarmilor brăileni în acest weekend

În perioada 16-18 iulie a.c., jandarmii brăileni,  alături de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila și din cadrul Poliției Locale Brăila, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona Teatrului „Maria Filotti” din municipiu, pe timpul desfășurării Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Sâmbătă, 17 iulie a.c., începând cu ora 1800, aceleași structuri vor fi prezente pe Esplanada Dunării, unde se va desfășura spectacolul de dans „Summer Show Dance”.

Prezența efectivelor la aceste evenimente este dedicată prevenirii și combaterii faptelor ce contravin legii și normelor de conviețuire socială.

Totodată, dorim să transmitem câteva recomandări spectatorilor ce vor fi prezenți atât la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”, cât și la spectacolul de dans „Summer Show Dance”: pentru a preveni incidentele, respectați distanțarea fizică pentru a preveni răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, respectați indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorilor, evitați implicarea în conflicte de orice natură și adoptați un comportament civilizat. În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sau vă este tulburată liniștea, solicitați sprijinul prin sistemul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat echipaj de ordine publică.

Exit mobile version