Minor de 15 ani arestat preventiv după ce a furat o mașină din zona Falezei și a condus-o până pe șoseaua Buzăului

Vineri, 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Brăila au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un minor, în vârstă de 15 de ani, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, furt în scop de folosința și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 23 ianuarie a.c., minorul, având fața acoperită și profitând de faptul ca portierele erau neasigurate, ar fi sustras dintr-un autoturism ce se afla parcat pe raza municipiului Brăila, un portofel ce conținea suma de 300 de lei.

De asemenea, în noaptea de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 03:00, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe strada Fața Portului, pe care l-ar fi condus până pe Șoseaua Buzăului din municipiul Brăila unde a fost depistat de polițiști.

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în cauză, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Exit mobile version