Minor dat dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti

Minor dat dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti
disparut AMZA MIHAIL

 

În dimineaţa zilei de 8 aprilie, la orele 10:00, brăileanul A.Anghel, în vârstă 44 de ani, a sesizat la poliţie faptul că, în ziua de 7 aprilie 2014, în jurul orelor 17:30, fiul său, Amza Mihail, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

S-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu în urmă cu circa doi ani, fără a-şi anunţa familia, dar a fost găsit la scurt timp vagabondând pa raza municipiului.

Semnalmente: înălţime 175 cm, constituţie atletică, greutate 65 kg, faţă ovală, păr şaten, tuns scurt, fără semne particulare.

La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, hanorac cu glugă, de culoare bej, şi era încălţat cu pantofi negri. Cel în cauză are asupra lui cartea de identitate şi certificatul de naştere şi nu suferă de boli psihice sau cronice. Poliţiştii Biroului Urmăriri desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea acestuia şi încredinţarea sa familiei.

Cine poate oferi date care să ajute la găsirea tânărului este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Exit mobile version