Ministrul Adrian Veștea a vorbit la Brăila despre proiectele prin MDLPA derulate în județul nostru

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea s-a aflat luni după-amiază în județul Brăila, unde s-a întâlnit cu conducerea PNL Brăila și cu aleșii locali liberali și de asemenea, a participat la o conferință de presă organizată la sediul PNL Brăila

Veștea a declarat că Brăila este unul dintre județele care are în contractare sume importante de bani prin ministerul pe care îl conduce. Ministrul a declarat că în cele două etape ale programelor de dezvoltare, din 2015 și până în prezent, județul Brăila a avut la avut la contractare 962.358.000 lei și sau decontat 913.801.000 lei.

”Practic mai avem o sumă de 48.557.000 lei. Deci aș putea spune sub 5% din cele 167 de obiective care au fost finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Un număr de 138 au fost finalizate, iar celelalte 29 sunt într-un stadiu avansat. În prezent derulăm un alt program național, un program care se referă la infrastructura de apă canalizare, dar și structura rutieră. De asemenea avem și o axă care se referă la gaze naturale” a spus Adrian-Ioan Veștea.

Exit mobile version