Milen Manev lider după cele patru etape desfășurate în cadrul Campionatului național de dirt-track

Duminică, 8 noiembrie, pe pista stadionului Municipal din Brăila au avut loc etapele a III-a și a IV-a din cadrul Campionatului Național Individual de dirt-track. După primele două etape, organizate de CSM Brăila și câștigate de bulgarul Milen Manev, duminică brăileanul Andrei Popa, legitimat însă la CSTA București, a întrerupt dominația bulgarului, reușind să câștige o etapă.

În etapa a III-a au fost prezenți în concurs 7 alergători și o rezervă, desfășurându-se 7 manșe cu câte trei concurenți la fiecare start. Andrei Popa a reușit să câștige primele două manșe ale etapei a III-a, în manșa secundă reușind să-l învingă pe experimentatul Marian Gheorghe. Popa și-a mai adjudecat încă două puncte și în ultima manșă a etapei și a urcat pe prima treaptă a podiumului etapei a III-a. cu 6 puncte. Pe locul 2 în etapa a III-a s-a clasat bulgarul Milen Manev, care a concurat pentru CSM Brăila. Pe locul 3, cu 4 puncte, s-a clasat Marian Gheorghe de la CSTA București.

Etapa a IV-a a fost câștigată din nou de Milen Manev, care a câștigat toate cele trei manșe în care a alergat și a acumulat 6 puncte. Pe locul 2, cu 4 puncte s-a clasat Marian Gheorghe, iar pe locul 3, tot cu 4 puncte, s-a clasat Andrei Popa.

După 4 etape, Milen Manev (CSM Brăila) s-a clasat pe primul loc, acumulând 21 de puncte după 4 etape. Pe locul 2, cu 18 puncte, s-a clasat Marian Gheorghe (CSTA București), iar pe locul 3, tot cu 18 puncte, s-a clasat Andrei Popa (CSTA București). Celălalt sportiv de la CSM Brăila participant la aceste etape, Florin Barabașu, a acumulat un punct în etapele de duminică, și 3 puncte la totalul după 4 etape.

Exit mobile version