Mihai Tudose, un politician printre oameni

Unii politicieni sunt primiți cu huidulieli la ieșirile în plublic și au nevoie de forțe de ordine care să-i apere de popor. Unii politicieni sunt nevoiți să intre pe ușa din spate în clădirile în care sunt organizate diverse întâlniri sau la instituțiile publice ale statului. Alții, însă nu au nicio problemă în a veni în fața cetățenilor fără gărzi de corp pentru a discuta cu ei, a asculta problemele pe care le au și a le răspunde a întrebări.

Unii politicieni intra pe ușa din dos și sunt păziți de jandarmi, alții merg în mijlocul oamenilor, fiindcă nu le este teamă și nici rușine să dea ochii cu alegătorii.

Brăileanul Mihai Tudose, candidat pe poziția a treia pe listele Partidului Pro România la alegerile europarlamentare, fost prim ministru al României, este unul dintre acei politicieni care nu au nevoie de măsuri de protecție când se întâlnește cu cetățenii.

Mihai Tudose nu iese păzit de forțele de ordine, așa cum a făcut-o și când a fost prim-ministru sau ministru al economiei în două mandate. Tudose este unul dintre politicienii care ies în mijlocul oamenilor. Așa a făcut-o și la întâlnirile cu cetățenii din Parcul Monument, dar și recent, la Zilele orașului Făurei, la sfârșitul săptămânii trecute, unde a mers printre cetățeni și a vorbit cu aceștia.

Mihai Tudose este acum în postura de a fi primul brăilean care să ajungă în Parlametul european și să reprezinte interesele Brăilei și a brăilenilor în Europa.

Exit mobile version