Miercuri, HC Dunărea Brăila întâlnește pe Rapid, în etapa a 5-a din Liga Florilor

Miercuri, 27 septembrie, de la ora 17.30, în etapa a 5-a a Ligii Florilor, HC Dunărea Brăila va juca în Sala Polivalentă ”Danubius” cu Rapid București. Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15.00, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Copiii până în 5 ani au intrarea gratuită, cei între 5 și 14 ani plătesc 5 lei, însă trebuie să aibă asupra lor certificatul de naștere, respectiv carnetul de elev.

Rapid București a câștigat ultimele cinci partide oficiale disputate cu echipa brăileană, care îl va avea pe bancă pe danezul Jan Leslie Lund, care a debutat pe banca Dunării la meciul din Islanda.

Meciul cu Rapid vine după o deplasare grea în Islanda, unde HC Dunărea a câștigat la limită meciul cu Valur, din EHF European League, și au ajuns la Brăila luni după amiază. Rapidistele vin după o înfrângere în EHF Champions League, pe care vor să o facă uitată la Brăila. Cele două echipe sunt vecine în clasamentul Ligii Florilor după 4 meciuri jucate. Dunărea Brăila este pe locul 5, cu 7 puncte, iar Rapid este pe 6, cu 6 puncte.

Exit mobile version