Meci important pentru zona retrogradarii

Meci important in zona retrogradarii
Meci important in zona retrogradarii

Sâmbătă 15 martie, de la ora 15.00, pe stadionul Central din Mangalia, Conpet Cireșu va încerca să obțină un rezultat pozitiv cu Callatis Mangalia, una dintre echipele cu care se va lupta și în play-out pentru salvarea de la retrogradare, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a.

În meciul tur, de pe Municipalul din Brăila pe 8 octombrie, Conpet Cireșu a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de Iulian Bogoș în minutul 40. În primele două etape jucate în acest an, Conpet Cireșu a obținut o remiză în deplasarea de la Sporting Liești, scor 3-3, dar a pierdut meciul de pe teren propriu din etapa trecută cu Progresul Popești Leordeni, scor 1-4. De partea cealaltă, Callatis Mangalia a jucat ambele meciuri din acest an în deplasare. Pe 28 februarie echipa din Mangalia a pierdut în deplasarea de la Popești Leordeni cu 2-1, iar în etapa trecută a fost învinsă cu 3-0 de Viitorul Axintele.

Echipa antrenată de Vasile Darie a obținut doar două puncte în deplasările din acest campionat, ambele în retur, remizând cu Rapid Fetești, scor 1-1 în etapa a XII-a și 3-3 cu Sporting Liești în etapa a XVI-a.  Echipa din Mangalia, aflată pe locul 10 în clasamentul seriei, cu doar un punct mai mult decât Conpet Cireșu, are trei victorii și un meci terminat la egalitate în cele opt jocuri de pe teren propriu în acest campionat. Meciurile de pe terenul din Mangalia sunt în general sărace în goluri, gazdele reușind să înscrie de 7 ori și au primit 9 goluri, o medie de două goluri pe meci.

În clasamentul jocurilor dintre echipele de pe locurile 7-12, Conpet Cireșu se află pe primul loc, cu puncte, urmată de Progresul Cernica cu 13 puncte, Callatis Mangalia cu 12 puncte, iar Sporting Liesti are 11 puncte acumulate. Pe ultimele două poziții in acest clasament se afla Rapid Fetesti cu 8 puncte și Oțelul II galați cu 7 puncte.

Pentru meciul de la Mangalia antrenorul Vasile Darie nu va putea conta în continuare pe Cătălin Stănciulescu, accidentat. Partida de la Mangalia va fi arbitrată de o brigadă din București, avându-l pe Adrian Kiriță la centru, ajutat la cele două linii de Ionuț Rareș Căpățineanu și Roxana Ivanov. Observatori vor fi Daniel Burloiu din Galați și Bogdan Rădulescu din București.

Exit mobile version