Meci de pregatire pe stadionul Chimia din Lacu Sarat

Meci de pregatire pe stadionul Chimia
Meci de pregatire pe stadionul Chimia

Sambata 27 iulie, de la ora 11.00, pe stadionul Chimia din statiunea Lacu Sarat, Conpet Ciresu va juca ultimul meci amical inaintea meciului din faza a 2-a a Cupei Romaniei la fotbal. Adversara echipei antrenate de Vasile Darie si Ionel Ivan va fi Metalosport Galati, echipa care a incheiat sezonul trecut pe locul 2 in Liga a 4-a galateana.

Conducerea echipei din Ciresu asteapta clarificarea problemelor in ceea ce priveste lotul de jucatori de la CF Braila, pentru a sti pe ce jucatori de la aceasta echipa se vor putea baza in campionatul viitor al Ligii a 3-a, sperandu-se in prelungirea imprumuturilor lui Preda si Cireasa si pentru viitorul sezon. De semenea, in functie de optiunile antrenorului Alin Panzaru, cei de la Conpet spera sa mai fie imprumutati de la CF Braila inca cativa jucatori, care au incheiat junioratul si care sunt sub contract cu CF Braila, pentru ca solutiile din alta parte nu sunt nici macar la nivelul jucatorilor din lotul cu care s-a reusit promovarea.

Dintre jucatorii care au evoluat in campionatul trecut pentru Conpet, cu Sorin Techiu s-a reziliat contractul pe cale amiabila, in timp ce Cheles, unul dintre fotbalistii de baza ai echipei, nu s-a mai prezentat la pregatiri din data de 9 iulie desi se afla sub contract cu formatia din Ciresu. In privinta noutatilor in lot, singura certitudine este atacantul Alexandru Nita, de la CS Faurei, care era jucatorul Conpetului inca din iarna, iar situatia lui Iulian Bogos si Stelica Nicolita se spera a fi clarificata pana la meciul de Cupa cu Izbanda Mihail Kogalniceanu de miercuri 31 august, acestia mai avand de clarificat unele probleme cu fosta echipa, CSM Olimpia Rm. Sarat, echipa care a renuntat la locul din Liga a 3-a. In privinta mijlocasului galatean Munteanu, aflat in probe la Conpet, antrenorul Vasile Darie a luat deja decizia de a se renunta la serviciile sale.

Exit mobile version