MDLPA a aprobat finanțarea pentru construirea unui centru multifuncțional în comuna Surdila Greci

Comuna brăileană Surdila Greci va beneficia de finanțare pentru construirea unui centru multifuncțional. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv din Subprogramul „Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcțiilor”, din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social. Proiectul va realizat prin Compania Națională de Investiții.

Valoarea totală a investiției este de 14.979.650,89 lei cu TVA, din care Compania Națională de Investiții va achita 14.586.200,45 lei cu TVA, iar contribuția locală va fi de 393.450,44 lei cu TVA. Durata de execuție este de 21 de luni, din care proiectarea este de 3 luni.

”Îl felicit pe primarul comunei Surdila Greci, Ionel Meiroșu, pentru munca depusă în realizarea acestui proiect și mă bucur că în urma eforturilor comune, s-a obținut finanțarea necesară pentru realizarea lui.

Ionel Meiroșu este unul dintre cei mai performanți primari brăileni, care face cinste administrației publice locale, dar și PNL” a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Ionel Meiroșu este primar în comuna Surdila Greci din anul 2004,

Exit mobile version